top of page
lara frankrijk.jpg

Lara van de watertuin

Lara is geliefd bij iedereen. Pup kijkers zeggen vaak, zo'n hond als Lara, die willen we. Wie niet van Lara houdt, houdt niet van honden. Ze steelt je hart als je bij haar in de buurt zit. Ze legt haar poot op je been en kan uren genieten van knuffels en geeft op haar beurt rust en liefde terug.

Lara is de roedelleider. Zij bepaalt wanneer er gegeten wordt.. nee lees: iedereen wijkt aan de kant als Lara eerst wil eten, zonder grauw zonder lelijk, maar ze had dat gewoon . Pups leert ze dat spelen mag, maar respect voor de oudere, een onzekere hond in een situatie neemt zij op sleeptouw en daar hoefde ik niets voor te doen. Ze haalt een jonge hond op, als deze tever weg gaat. Ik hoef nooit iedere hond te roepen, als ik lara riep kwam iedereen ,ze liep voorop met wandelen, daardoor kon ik situaties al op afstand inschatten. Er zijn talloze verhalen te vertellen waaruit blijkt dat zij bijzonder is. Ze deed dit tot een poosje terug nog allemaal. Wat is het oneerlijk en hard gegaan de laatste tijd. Een tumor in de neus zorgde ervoor dat ze nieste, benauwd was en soms niet meer op adem kwam, al wilde ze nog zo graag rennen. Het was oneerlijk om haar bij ons te houden. Dit was geen leven op deze manier.

We kunnen nog niet zonder je, de honden kunnen nog niet zonder je. Ik ken geen hond die zo bijzonder is als Lara. We hebben deze moeilijke beslissing genomen, we zullen je zo vreselijk missen. Lieve Lara, jij staat nu in de spotlights, al had ik dat liever op een andere manier gedaan. In gedachte neem ik je mee op wandeling. Je mocht 10,5 jaar worden. We zullen je brengen waar je het liefste kwam, het kootwijksezand.

bottom of page